KADROMUZ

Mustafa DOĞDU - Okul Müdürü

10.01.1967 yılında Ceyhan´ın Azizli köyünde dünyaya geldim. ilkokulu Adana /Seyhan 27 Mayıs ilkokulunda okudum. Ortaokulu ise Adana/Seyhan Beşocak Ortaokulu´nda tamamladım. Adana/Seyhan Endüstri Meslek lisesinde, Döküm bölümünde lise öğrenimi tamamladım. 1986 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği bölümüne girdim. Adana Büyükşehir Belediyesinde İmar Limited Şirketi´nde çalıştım. 1997 yılında Milli Eğitim Bakanlığında sınıf öğretmeni olarak görev yapmaya başladım. Adana Alparslan Türkeş Üniversitesi´nde Siyasal Bilgiler ve Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yaptım. Halen Milli Mensucat ilkokulu´nda okul müdürü olarak görev yapmaktayım. Evli 3´ü kız, biri erkek dört çocuk babasıyım.

E-Posta